• Kép címe...
  • Kép címe...
  • Kép címe...

    .

 

viki

 

 

 

 

 

 

 

Mozdény Viktória vagyok. A Bakony szívében Zircen születtem, jelenleg Balatonfüreden élek és alkotok.

Nem ecsettel a kezemben születtem, de már gyermekkoromban megmutatkozott, hogy művészlélek vagyok. A kreativitás mindig jelen volt az életemben legyen szó akár kerámia, grafika, vagy egy portré elkészítéséről, de mégis leginkább a festészetben találtam meg önmagam. Kezdettől fogva vonzódtam az úgynevezett „teremtéshez”, ahol a művészet egy szemmel látható, kézzel fogható, maradandó dologban születik meg.

Festményeimmel arra törekszem, hogy a tájképben ne csak a tájat vegye észre a befogadó, hanem az érzelmeket, melyek megszületnek bennem alkotás közben, majd tovább nézve a saját emlékei közt kutatva felidézze önmaga élményeit, és ezáltal a festmény az ő részévé váljon.


Bízom benne, hogy alkotásaim olyan pozitív impulzusokat adnak, amely feltöltődést kínál nézőinek a hétköznapok monotonitása során.

Szeretem a színeket használni, mert egy jól megválasztott szín jókedvre derít, lelkesít, vagy épp elcsendesít. színt visz az életünkbe, egy helységet képes megtölteni élettel. Egy jól megválasztott alkotás színt vihet abba az élettérbe ahol minden általunk megválasztott tárgy, alkotás azt sugallja "ez vagyok én"

Kedvelt témáim közé sorolható a tájfestészet, a balatoni táj szimbolikus ábrázolása olaj technikával lágy, légies ecsetvonásokkal, illetve hangulattól függően a szürrealista, absztrakt és figurális témák élénk,impulzív színekkel akril technikával.

 

Festményeim megszólítják leendő tulajdonosukat!

Amennyiben valamelyik alkotásom elnyerte tetszését, kérem  vegye fel velem a kapcsolatot a megadott elérhetőségek egyikén.

 

 

"Egy műnek a való értékét, csak maga a mű mondhatja el,mások csak beszélhetnek róla"
(Egry József)

Legújabb feltöltések

Készítette: Mobilbarat.hu - Mobilbarát weboldal és webáruház